Professionele visagie met 100% biologische make-up

Natuurlijke Visagie bij Elvira Beauté: Ontdek ZAO

Ontdek bij Elvira Beauté een verfijnde benadering van visagie met natuurlijke producten. Weg van de standaard make-up lijnen die de huid kunnen verstikken, biedt mijn visagie met ZAO make-up een verfrissende keuze. ZAO staat bekend om zijn natuurlijke ingrediënten, die de huid vrij laten ademen, zelfs voor de meest gevoelige huidtypes zoals acne- of eczeemgevoelige huid.

Waarom overstappen naar natuurlijke make-up?

Voor een gevoelige huid, dierenwelzijn en milieu is het een stap in de juiste richting. De ZAO producten zijn niet alleen natuurlijk en biologisch, maar ook navulbaar, wat bijdraagt aan een duurzame aanpak.

Visagiediensten

Bij Elvira Beauté bied ik verschillende visagiediensten aan, waaronder touch-ups, dag- en avondmake-up, en bruidsmake-up. Een touch-up is perfect na een gezichtsbehandeling, waarbij subtiel de ogen en lippen worden geaccentueerd zonder de rest van de huid te belasten.

Als je hulp nodig hebt bij het aanbrengen van make-up of als je advies wilt over de juiste kleuren, staan we voor je klaar.

Bruidsmake-up

Voor bruidsmake-up plannen we een proefsessie waarbij we samen de perfecte look creëren. Op de grote dag wordt ervoor gezorgd dat je er stralend uitziet, met de optie om de make-up indien nodig bij te werken voor het avondfeest.

Kom langs bij Elvira Beauté en ontdek de natuurlijke schoonheid van ZAO visagie!

Menu