Over Elvira

Hoi!

Mijn naam is Elvira Waanders, geboren in 1989. Getrouwd met Frank en samen hebben we een gezin met 2 kinderen. Een dochter en een zoon, een rijkeluiswens zeggen ze ook wel. Rijk met deze 2 kids zijn we zeker! Sinds november 2019 combineer ik een schoonheidssalon aan huis met mijn gezin. Een hele mooie combinatie waar ik erg veel plezier in heb.

Mijn missie: natuurlijke schoonheid versterken

Als gepassioneerd schoonheidsspecialiste geloof ik in natuurlijke schoonheid en in de kracht van moeder natuur. Mijn missie is om jou te helpen jouw natuurlijke schoonheid te versterken met behulp van 100% natuurlijke producten. En mijn doel is om jou met een mooie huid en goed gevoel naar huis te laten gaan.

Allround schoonheidsspecialiste en kapper

Vanaf de eerste klas van de middelbare school wist ik het; ik wil schoonheidsspecialiste worden! Na het afronden van de middelbare begon ik op het Landstede in Zwolle. Vier jaar later kwam ik er met twee diploma’s vandaan, waarvan de laatste als allround schoonheidsspecialist.

Toen nog best jong en vol ambitie, besloot ik de uiterlijke verzorgingskant van het vak nog wat meer allround te maken door de kappersopleiding te gaan volgen aan het ROC te Almelo. In het tweede jaar van deze opleiding kreeg ik een baan bij Marimorphose Beauty & Hair. Hier kreeg ik de kans om te werken als schoonheidsspecialiste en tegelijkertijd mijn vaardigheden als kapper verder te ontwikkelen. Dit was een leerzame tijd waar ik veel ervaring op heb gedaan.

Allround schoonheidsspecialiste Elvira uit Goor, Twente

Passie voor natuurlijke cosmetica

Tijdens mijn werk als schoonheidsspecialiste bij Marimorphose kwam ik voor het eerst in aanraking met natuurlijke cosmetica. En dit veranderde mijn kijk op huidverzorging en huidverbetering voorgoed. En nu wil ik niet meer anders dan met 100% natuurlijke producten werken.

De huid is ons grootste orgaan en daar moeten we goed voor zorgen. En mijn overtuiging is dat dit ten goede komt aan onze totale gezondheid en welzijn. Middels verschillende trainingen en werkervaring beschik ik over veel kennis hoe natuurlijke cosmetica werkt voor de huid en welke effecten de verschillende ingrediënten hebben.

Schoonheidssalon aan huis

Na negen jaar vol ervaring en groei bij mijn werkgever Marimorphose besloot ik in 2019 mijn eigen pad te volgen en mijn droom waar te maken: een eigen schoonheidssalon aan huis! Hier kan ik mijn passie volledig tot uiting brengen. En ik vind het persoonlijke contact in mijn salon heel erg leuk.

Fun facts over Elvira

  • Ik ben lid van de atletiekvereniging in Goor en wekelijks loop ik hard. Regelmatig doe ik mee met wedstrijden en ben dan behoorlijk fanatiek.
  • Op de school van mijn kinderen ben ik actief in de ouderraad die mee denkt met de school en leuke activiteiten voor de kinderen organiseert.
  • We gaan elk jaar met het gezin op vakantie naar dezelfde camping in Italië.
  • Met mijn dochter ga ik regelmatig naar voetbalwedstrijden van FC Twente. De heren in huis zijn voor Ajax (helaas..).
  • Ik ben graag waar gezelligheid is. En dan maakt het niet uit of dat een spelletje aan de keukentafel is of op een feestje lekker dansen met vriendinnen.

Graag tot ziens in mijn salon!

Menu